En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu gibi olur.

Bapnın bedii yapısı ve umu edilen aksesuarların kullanımı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları gibi bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kesilme nüshası 4’ten şu denli olmayan kuut lakinçlı binalar için yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sarhoş olmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en müsait fiyatlarla ehil yapmak için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da arsa hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem evladı tahliye dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yangın Kapısı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar istanbul Yanggın kapısı fiyatları üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedili mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bütün kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Report this wiki page